Infobar SkjulDKK 0
(0 varer)

Ombytning/returnering

30 DAGES FULD RETURRET:
Efter loven har du ved nethandel 14 dages returret, men hos Designdelicatessen giver vi dig altid 30 dages fuld returret. Det betyder, at du fuldt ud kan fortryde dit køb i op til 30 dage og få dine penge retur. Det forudsætter, at varen ikke er udpakket, ikke er brugt og fortsat er i original emballage. Du skal selv returnere pakken til vort lager, enten med fragtbil, Post Danmark eller personligt og altid kun efter forudgående aftale. Således kan bedst vi behandle din returvare uden unødig forsinkelse. Varen skal ledsages af dit kontonummer, så vi efterfølgende kan overføre eventuelt tilgodehavende. Det er ydermere muligt at returnere varer PERSONLIGT i vores butiks åbningstider. Medbring ligeledes kontonummer. Der påregnes op til 10 dage, før du modtager dit returbeløb.

SÅDAN RETURNERER DU EN VARE:

  1. Kontakt Designdelicatessen ved at sende en e-mail til info@designdelicatessen.com. Skriv i emnefelt: Returnering af "angiv faktura nummer" (Afvent herefter nærmere instrukser, før du returnerer varen, da afvigelser fra vores returneringsprocedure øger ekspeditionstiden).
  2. Sørg for at varen er forsvarligt pakket ind.
  3. Vedlæg kopi af faktura hvorpå det fremgår hvorfor varen kommer retur. Herved oplys om beløbet skal refunderes eller varen skal ombyttes, i så fald til hvilken vare de skal ombyttes til. Ved refundering venligst oplys om beløbet kan refunderes til det betalingskort som blev brugt ved bestilling, ellers oplys ønsket registreringsnummer og kontonummer.
     

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller ved at aflevere varen personligt hos os i butikken.

Returneringsadresse:

Designdelicatessen ApS
Giesegårdsvej 19, Nordrup
4100 Ringsted


TILGODE BEVIS
Det er som alternativ muligt at få udstedt et tilgode bevis. Det sker via en engangskode, som indeholder dit fulde returbeløb. Koden kan anvendes i forbindelse med fremtidige køb i Designdelicatessen og gælder i 2 år.
 


Vi er e-mærkede

Hos Designdelicatessen har du den største sikkerhed for at du kan handle trygt. Vi er nemlig godkendt at e-handelsfonden som sikre dig at vi overholder alle gængse standarder for sikker færden på internettet. Du er sikker på at dine oplysninger behandles fortroligt og ikke videregives til 3. part, samt. Med e-mærket, så ved du det er et sikkert sted at handle.

Og da designdelicatessen.dk er en e-mærket netbutik, har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Klik på mærket for at læse mere.


e-mærket

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig Designdelicatessens nyhedsbrev og modtag informationer om nye produkter og gode tilbud et par gange om ugen. Din e-mail adresse deler vi ikke med nogen.

Log ind

Hvis du har en konto hos os, bedes du logge ind her