Infobar SkjulDKK 0
(0 varer)

Om os

Designdelicatessen er, som navnet antyder, udsøgte delikatesser fra designverden, og webshoppen er et åndeligt og visuelt brændpunkt for interiørdesign, der tilfredsstiller kræsne og skarpe øjne. Designet favner både stilarter med klassisk modernistisk tilgang, designs der bevæger sig 'på kanten', og objekter, der udfordrer beskueren til refleksion og visuel begejstring.
Shoppen blev etableret i 2005 af parret Eva Kaas Ibsen og Christopher Rasmussen, der havde et ønske om at gøre det muligt for enhver at købe design, uanset geografisk placering.

I 2008 udvidede Designdelicatessen med en fysisk butik på Frederiksberg Allé 44, Frederiksberg C.
Butikken præsenterer et udsnit af webshoppens cirka 4000 varer.

Vi er e-mærkede

Hos Designdelicatessen har du den største sikkerhed for at du kan handle trygt. Vi er nemlig godkendt at e-handelsfonden som sikre dig at vi overholder alle gængse standarder for sikker færden på internettet. Du er sikker på at dine oplysninger behandles fortroligt og ikke videregives til 3. part, samt. Med e-mærket, så ved du det er et sikkert sted at handle.

Og da designdelicatessen.dk er en e-mærket netbutik, har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Klik på mærket for at læse mere.


e-mærket

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig Designdelicatessens nyhedsbrev og modtag informationer om nye produkter og gode tilbud et par gange om ugen. Din e-mail adresse deler vi ikke med nogen.

Log ind

Hvis du har en konto hos os, bedes du logge ind her